Aktuelt / 2021

2021

13.9.2021
Billedgalleriet "Drømmefangere og Shields" er blevet opdateret med en række nye shields med bl.a. det trefoldige månetegn og andre kraftfulde, feminine symboler.
 
 
25.8.2021
Hvert år vælger jeg et tema. Noget jeg ønsker at have fokus på gennem hele året.
 
I 2021 er mit fokus: "Jeg står til rådighed for Guds/Gudindens inspiration til at bringe mine gaver ind i verden".
 
Det har medført, at især første halvdel af 2021 har været meget indadvendt og der har været mange, dybe personlige processer.
 
Henover sommeren og sensommeren har jeg deltaget i flere online workshops:
"Art Medicine Voyage" (Alexis Cohen)
"Yoni Art Fest" (Laura Hollick)
"Artist Abundance Challenge" (Laura Hollick) - og senest
The Sacred Art of Entrepreneurship" (Alexis Cohen)
 
Inspireret af de to første workshops mærkede jeg behovet for at fortsætte det kreative flow, og det fokus i den feminine kraft, jeg var kommet ind i - og jeg gav mig selv den udfordring, at lave 28 Gudindebilleder, samt at dele billeder og processer undervejs på min fb-side Urkraft.
 
Det sidste er også for at udfordre mig selv på større synlighed, ikke kun med de færdige værker, men også med de mindre gode resultater og blindgyder, som er en uomgængelig del af den skabende proces.
 
Udfordringen er stadig i gang, med pt 20 Gudindebilleder manifesteret og 8 tilbage. En rejse gennem mangfoldige udtryk af Den Feminine Guddommelige Kraft.
 
Energien bliver gradvis mere udadvendt igen nu, efter at have hentet næring i nye og dybere lag, så jeg er spændt på, hvad der kommer frem i den kommende tid og hvor vejen fører mig hen.
 
Lotte Rosenkilde. Kunst på 1000 måder og på 1000 steder.